sâmbătă, 15 noiembrie 2014

10 Lucruri pe care mama nu ti le-a spus niciodata

1.Ai facut-o sa planga. Prima data a plans in momentul in care a aflat ca este gravida cu tine. Aplans cand ti-a dat nastere. A plans cand te-a tinut prima data in brate. A plans de fericire. A plans din teama.

2.Vrea ultima felie de prajitura. Dar te vede cu ochii tai mari si negrii cum poftesti la acea bucatica dulce si nu o mai poate manca. Ea stie ca tu esti mai fericit daca o mananci.

3.A durut. Cand ai tras-o de par, cand ai muscat-o, cand ai stat in burtica si faceai pe fotbalistu.




4.I-a fost mereu teama. Din momentul in care te-a conceput, te-a protejat din toate puterile. In momentul in care ai facut primii pasi, inima ei a inceput sa bata de 5 ori mai repede. A stat mereu langa tine ca tu sa fi in siguranta.

5.Stie ca nu este perfecta.Este cel mai mare autocritic. A fost de zece ori mai dura cu ea decat a fost cu tine. A plans de fiecare data cand ai certat-o chiar daca nu ai vazut. Isi doreste sa dea timpul mereu inapoi ca sa-si indrepte gresilile.

6.Se uita la tine cand dormeai. Au fost nopti in care saraca la trei dimineata se ruga ca tu sa adormi si in momentul in care tu adormeai bineinteles ca ea se uita la tine. L-a inceput nu putea sa inchida nici macar un ochi deoarece nu stia cum sa te pazeasca mai bine si i-a fost frica sa nu patesti ceva cand dormi.

7.Te-a tinut mai mult de noua luni. A trebuit sa invete sa te tina in timp ce manca, in timp ce facea curat, in timp ce gatea. Chiar daca bratele ei oboseau si o durea spatele ea te tinea in continuare pentru ca nu vroia sa te ranesti.

8.De fiecare data cand ai plans iai rupt inima. Nu au existat sunete mai triste pentru ea decat gemetele si plansul tau. Cand ai plans a incercat mereu sa te faca s te opresti pentru ca inima ei se despica intr-un milion de bucati.

9.Te-a pus mereu pe primul loc. A renuntat la foarte multe lucruri ca tu sa ai jucaria preferata sau prajitura cea mai dulce.

10.Ar face-o din nou. Tot ce am scris mai sus ar face acelas lucru si de o suta de ori ca tu sa fi sanatos si fericit.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu