joi, 30 octombrie 2014

Crezi ca te iubesc?

Spui ca iubesti ploaia, dar folosesti umbrela ca sa treci prin ea. Spui ca iubesti soarele, dar cauti umbra atunci cand straluceste. Spui ca iubesti vintul, dar inchizi fereastra atunci cand bate. Atunci ce sa mai cred eu cand imi spui ca ma iubesti? In aceasta situatie eu cred ca a iubi inseamna sa accept ce ai fost, ce esti, si ceea ce vei fi. Insa , eu nu te iubesc pentru ca esti frumoasa, tu esti frumoasa pentru ca te iubesc. Cel mai mult imi doresc de la tine sa ma iubesti cand o merit mai putin , pentru ca atunci am

Cele mai ciudate lucruri si institutii din Romania

Vreau sa vorbim impreuna despre cele mai ciudate lucruri, institutii din Romania si despre cum functioneaza ele in realitate.

1. Politia 
Sunt sigur ca nu doar o singura data a trebuit sa apelezi la acest serviciu, dar vreau sa te intreb daca "organul" si-a facut treaba asa cum trebuie. Spun ca politia mi se pare o institutie ciudata pentru ca de fiecare data cand ai nevoie cu adevara de ei , nu sunt niciodata. Daca mergi pe strada si vorbesti la telefon mai tare decat de obicei si suna cineva la polite sunt sigur ca in maxim 10 minute vine un echipaj si iti da amenda pentru deranjarea ordinii si linistii publice. Dar unde este politia cand un grup mare de huligani fac acte de vandalism in parcuri prin spatele blocurilor si asa mai departe? Unde este politia cand in 80% din cluburile bucurestene se vand droguri ca la piata?