vineri, 14 noiembrie 2014

Afla 12 lucruri foarte interesante despre Romania

Romania este o tara plina de surprize, cu un folclor bogat, cu locuri incantatoare care lasa o impresiedeosebita in mintea calatorilor. Iata asadar un top cu cele mai interesante lucruri despre Romania:

 1. Romania are unul dintre cele mai vesele cimitire din lume Cimitirul Vesel este un cimitir din localitatea Sapanta, judetul Maramures, faimos pentru crucile mormintelor viu colorate, picturile naive reprezentand scene din viata si ocupatia persoanelor inhumate. Pe unele cruci exista chiar versuri in care sunt amintite, deseori cu nuante umoristice, persoanele respective. Ineditul acestui cimitir este diferentierea fata de majoritatea culturilor popoarelor, care considera moartea ca un eveniment foarte solemn.

S-a umplut tara de analisti politici

În ultima perioada cu alegerile am observat ca mai toata lumea face tot felul de analize politice si oferă sfaturi în legatură cu cine este bine sa votezi si cu cine nu. Pe reţelele de socializare am văzut ca pana si cei care nu au drept de vot dau astfel de sfaturi.
Prietene dacă vrei sa votezi cu cineva anume, votează. Nu înţeleg de ce trebuie sa postezi zeci de mesaje pe facebook spunîndu-mi mie sa votez cu Ponta sau Iohanis. Frate nu vreau si nici nu ma intereseaza parerea ta despre acesti candidati.