luni, 27 octombrie 2014

Scurta descriere a Romaniei

Daca o sa inveti prea mult si o sa ai trei facultati terminate este posibil sa le faci degeaba , nu cunosc doar o singura persoana care se afla in pozitia asta si sunt sigura ca nici tu. In aceasta tara daca nu esti inteligent (nu din punct de vedere al studiilor) ai toate sansele sa lucrezi ca merchandiser sau ca agent de paza cu o multitudine de diplome. In aceasta tara "perversa" singura solutie este sa inveti din mers cum sa te descurci in viata, realitatea este ca mereu o sa fie cineva mai bun ca tine, dar nu la fel de descurcaret.

 Din pacate majoritatea celor care sunt corecti au cel mai mult de pierdut, nu am vazut om sarac care sa ajunga bogat prin metode  legale. Este bine ca mereu sa cercetezi si sa nu crezi ce ti se spune, este valabil mai ales la primul loc de munca, toata lumea o sa iti vorbeasca de promovari si despre cum o sa te ajute ei pe tine sa progresezi in viata, dar realitatea este ca te vor exploata fara sa iti dai seama. Vad mereu oameni tristi, plansi in cautare de joburi, viata este ca o carte deschisa, deschide-ti mintea si invat-o. Se spune ca o carte citita te ajuta sa te descurci altfel in viata, acum depinde si ce citesti sunt sigur ca "Baltagul" nu o sa iti foloseasca la nimic niciodata. Din pacate eu consider ca in Romania trebuie sa te educi singur, sa fi pregatit sa ti piept tuturor incercarilor pe care le vei avea. Traiesc in tara in care ma simt mereu furat, din pacate nu simt doar eu si din pacate nu este un simt este un adevar, traiesc in tara in care toti incultii viseaza la bogatie si cainii lor sunt mai destepti decat ei si ce credeti majoritatea lor reusesc fara o explicatie logica, dar reusesc. Din pacate trebuie sa invatam ca nu doar cartile de joc aduc noroc, ci trebuie sa ne facem norocul singuri.
Vreau sa multumesc Guvernului Romaniei si domnului Presedinte pentru lectiile de supravietuire in conditii extreme. Elefant.ro - Premium Elefant.ro - Premium

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu